B&B Annelou

© B&B Annelou

Het gastenverblijf (max. 2 personen) bevindt zich op de 1ste verdieping van een recent gebouwde villa in een rustige, residentiële omgeving op een boogscheut van het natuurgebied de Uitkerkse Polder en op 10 minuten wandelen van de haven, de dijk, het strand en het centrum. Rust en vakantiegevoel verzekerd!
De gehele verdieping is beschikbaar voor u om privacy te garanderen.
Er is gratis parking op de oprit. De huurder kan gebruik maken van de tuin en er is mogelijkheid om maximum 2 fietsen veilig te stallen.
De b & b verhuurt eveneens 2 fietsen: 1 voor dames en 1 voor heren.
De fietsknooppuntenroute bevindt zich in de directe omgeving.
U beschikt over 3 kamers: een 2-persoons slaapkamer, een badkamer met een inloopdouche, een wastafel en een toilet. Er is ook een aparte woonkamer met een eet- en zitruimte. Er is een digitale televisie, een koelkast en een waterkoker voorzien.
Elke ochtend wordt er tussen 8u30 en 10u een uitgebreid ontbijt geserveerd, met onder meer een brede selectie brood, croissants, yoghurt, confituur, kaas & ham, eieren, fruit, koffie, thee en sinaasappelsap . 's Zomers kunt u in de tuin ontbijten.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Annelou. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route