B&B PassaDia

© B&B PassaDia

PassaDia te Zwevegem! The place to be!! Ideaal voor verblijf in formule B&B alsook als vakantiewoning met jouw wielervrienden.

De unieke ligging vlakbij de natuur en open ruimte en toch dichtbij het centrum van Zwevegem, geïntegreerd in de sedert 2011 gerenoveerde authentieke hoeve, maakt het heel bijzonder.

Het fietsknooppuntennetwerk neemt u op 200 meter van PassaDia mee in de Leiestreek. Fietsknooppunt nummer 95 van de Leiestreek is het startpunt vanuit PassaDia.
Op 20km afstand bereik je al de Kwarement, een perfect opwarmertje om de Vlaamse Ardennen verder te verkennen.
Veilig afgesloten fietsenstalling waar ook elektrische fietsen veilig kunnen gestald en opgeladen worden.
Fietsherstelplaats en materiaal ter beschikking.

PassaDia beschikt over een ruim ontmoetingsterras met daarnaast een leuke petanquebaan, waar u rustig kan nagenieten van een leuke fietsuitstap.

De 5 comfortabele kamers (2x3pers.,2x4pers.+baby,1x5pers.+baby) met een max. capaciteit van 19 personen en een prachtige gemeenschappelijke ruimte met een fantastisch zicht op de omliggende natuur, zorgen voor een toppertje van formaat. Het gebouw omvat ook een sauna, gratis draadloos internet en private parkeerplaatsen.

Trip-tips: fietsen/wandelen, Avonturenparcours, Paintball Valley, Ice Mountain, Bellewaerde, Plopsaland, Brugge, Rijsel, Kortrijk

Veroniek, Jo, Arne & Floris

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B PassaDia. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route