B&B 52

© B&B 52

B&B 52 staat garant voor een hartelijk onthaal en ongecompliceerde huiselijkheid. Je vindt hier geen onpersoonlijke hotelsfeer maar kamers waarin je je direct thuisvoelt. En het is er heel stil.
Er zijn twee gezellige tweepersoonskamers met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele overnachting: een goed bed, een warme douche en een heerlijk ontbijt. Dit vind je er ook: gratis toegang tot het internet, haardroger, koelkast, waterkoker en gratis leenfietsen.

B&B 52 is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het Provinciedomein in Kessel-Lo, kort bij knooppunt 5 (Hageland). De Abdij van Vlierbeek ligt op wandelafstand (800 m). Het centrum van Leuven is gemakkelijk te bereiken met de fiets (2,5 km) langs veilige fietspaden.

Je kunt online reserveren bij B&B 52 (www.sleepat52.be), rechtstreeks en zonder kosten. Online reserveringen zijn onmiddellijk geldig. Reserveren kan ook via e-mail naar info@sleepat52.be of telefonisch op het nummer (32) (0)16 255 303.

Voor een langer verblijf gelden aangepaste prijzen. Vraag ernaar.
Heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan zeker contact op.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B 52. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route