B&B 't Heirweggoed

© B&B 't Heirweggoed

B&B 't Heirweggoed is een prima uitvalsbasis voor vele fiets- en wandeltochten in het landelijke Meetjesland met zijn afwisselende gezichten van bossen, kreken, rustige wegen en gezellige dorpjes. U vindt de B&B aan de Oosteeklose bossen die samen met de aansluitende Lembeekse bossen en het Bellebargiebos een gebied van zo'n 300 ha beslaan. De B&B ligt langs het fietsnetwerk Meetjesland tussen knooppunten 17 en 26, en op een paar honderd meter van knooppunt 41 van het wandelnetwerk Meetjeslandse bossen.
De Antwerpse Heirweg is een deels gekasseide dreef ten zuiden van Oosteeklo, gelegen op de dekzandrug Maldegem - Stekene die dwars door de Vlaamse Vallei loopt. De heirweg is een beschermd monument.
De B&B is ondergebracht in een recent gerenoveerde 19de eeuws hoevetje. Gastvrouw Mia weet dankzij de gepaste decoratie met authentieke spullen voor een landelijke sfeer te zorgen.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B 't Heirweggoed. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route