Boutique Hotel Shamon

© Boutique Hotel Shamon

Dit is hét Meetjeslandse hotel waar je je ook binnen op reis voelt. Hotel Shamon in Eeklo is een prachtig boetiekhotel in Art-Nouveau stijl. Gevestigd in een pand met een rijke geschiedenis en een ontzettend boeiend verhaal. Het is de ideale plek om het Meetjesland te verkennen of voor een 3-stedentrip naar Antwerpen, Gent en Brugge.

Wil je gewoon even uitblazen in een stijlvolle, unieke omgeving? Ook dan is Hotel Shamon je op het lijf geschreven. Want je hebt sowieso een cultuuruitstap beet van zodra je hier binnenkomt. Windy en Tomas ontvangen jullie met open armen en zorgen voor een echt 'thuis'-gevoel. Zij vinden gastvrijheid heel belangrijk.

Een gedroomde uitvalsbasis voor fietstochten. Je zou het haast vergeten, maar Hotel Shamon is niet alleen een prachtig pand waarin je heerlijk wordt verwend. Het is ook een uitstekend gelegen hotel voor uitstappen en fietstochten in het Meetjesland. Om het je makkelijk te maken, voorzien ze hier zelfs een speciaal fietsarrangement. Het hotel zorgt voor de fiets, een lunchpakket en nog veel meer. Jij hoeft enkel nog te fietsen – en te genieten van de weldadige natuur op je tocht, natuurlijk.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Boutique Hotel Shamon. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route