Homestay Gent

© Homestay Gent

Goedkoop logeren in stijl? Dat doe je vanaf 1 april 2018 in een huiselijke herberg, aan de rand van het historische centrum van Gent.

Homestay Gent in Merelbeke Flora pakt uit met een uniek concept, badend in een warme sfeer. Onze kamers, van een tot twee personen, bieden in totaal plaats voor 10 gasten. En de formule mag dan wel low budget zijn, onze faciliteiten zijn dat allerminst. Zo kan je bijvoorbeeld in de eenpersoonskamer met tuin  heerlijk ontbijten en zijn de gemeenschappelijke ruimtes ( keuken en badkamers) stijlvol, comfortabel en praktisch ingericht. Onze kamers zijn individueel gedecoreerd en individueel gemeubileerd.
Wij bieden een zelf check-in service aan met toegangscode en werken volledig digitaal.

Merelbeke Flora behoort tot de stedelijke rand van Gent, maar vele groene zones maken het toch aantrekkelijk om hier te verblijven. Naast de vele wijkparkjes en corridors vormen het Liedermeerspark en het – deels publiek toegankelijke – kasteeldomein Ten Berg twee groene longen voor fauna, flora. Vele kleine wegels en trage wegen maken het tevens mogelijk om je te voet of met de fiets rustig en autoluw te verplaatsen.
Met de fiets sta je op 15 minuten in het historische centrum van Gent!
Wij hebben een fietsenstalling waarvan u gratis gebruik kan maken.
Kom en ontdek de vele mooie fietsroutes in de omgeving!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Homestay Gent. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route