De Roesbeekhoeve

© De Roesbeekhoeve

In 2001 gingen we van start met de werken aan onze droom ... namelijk de uitbouw van ons gemengd landbouwbedrijf met akkerbouw en veeteelt tot een volwaardig lang/kort verblijf voor toeristen, zakenmensen, bedrijfspersoneel...

We toverden onze woonkamer om tot ontbijt- en eetzaal, onze hangar werd een ontspanningszaal en de zolder van ons woonhuis werd ombebouwd tot drie kamers voor hoevetoerisme volgens de formule kamer met ontbijt.

Vele dagen, weken en zweet, van de werken die we zelf uitvoerden, later kwamen we tot het restultaat dat we niet voor werkelijk hielden ... ons eigen Gastenverblijf "De Roesbeekhoeve" was uit de grond gestampt en werd op 1 juli 2001officiëel geopend.

Onze droom ging inderdaad in vervulling, maar we bouwen er nog elke dag verder aan ... zodat het onze gasten aan niets ontbreekt wanneer ze bij ons komen overnachten !

Hoe alles eruitziet en wat er allemaal te doen is kunt u verder op onze site ontdekken...

Op de kaart hieronder zie je de locatie van De Roesbeekhoeve. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route