B&B La Corderie

© B&B La Corderie

In een historische directeurswoning uit 1885, omgebouwd tot een uiterst elegante B&B, wordt La Corderie met de hoogste toewijding uitgebaat. Wat staat je zoal te wachten? 4 slaapkamers en vergaderfaciliteiten. Een uiterst volledige, comfortabele inrichting die de perfecte ondersteuning biedt voor ieders verblijf.

Deze Bed and Breakfast is perfect gelegen in Wuitensgemeente Hamme , midden tussen cultuurparels Gent en Antwerpen. Aan de oevers van de Schelde en de Durme maak je de mooiste fiets- of wandeltochten. Fietsen kunnen veilig gestald en batterijen opgeladen worden in het koetshuis.

Extra troeven zijn het alom geprezen ontbijt en de tuin met natuurlijke zwemvijver.

Mooi meegenomen is het verhaal van de touwslagerijen, dat als een rode draad doorheen deze gemeente én dit verblijf loopt. Erwin en Luuk vertellen je er met plezier alles over. Je kan bovendien gerust bij hen aankloppen met al je andere vragen. Van restaurants of fietsroutes: ze geven je de inside information die je verblijf onvergetelijk maakt. Je merkt het al snel: hier wordt alles in het werk gesteld om je een echt thuisgevoel te laten ervaren.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B La Corderie. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route