B&B De Korrele

© B&B De Korrele

B&B DE KORRELE, UITVALSBASIS VOOR FIETSEN EN WANDELEN
LOGEREN BIJ EEN POTTENBAKKER

In B&B De korrele in Geraardsbergen kan je genieten van een actieve vakantie vol fiets-en wandelplezier. Het fietsknooppuntennetwerk van de Vlaamse Ardennen komt onze b&b voorbij. Je kan er ook terecht om tot rust te komen. De stilte van deze streek is een ware verademing. Een persoonlijke ontmoeting met een pottenbakker? Dat kan want de gastheer heeft een pottenbakkersatelier.


Drie slaapkamers zijn comfortabel ingericht, voorzien van een boxspring ,individuele badkamer en flatscreen tv en internet.

In de leefruimte kan je genieten van een eerlijk ontbijt en avondmaal. Je kan er ook knus in de zetel een babbeltje slaan , een boek inkijken, een spel spelen ... Buiten is er een grote tuin met zonneterras en een schaduwplek onder de bomen. Indien gewenst kan je buiten eten.

De Korrele is een gehucht in Zarlardinge, een deelgemeente van Geraardsbergen. Bronbeekjes ontspringen er in de kleine bosjes. Rustige wandel- en fietspaden lopen langs De Korrele en kronkelen verder door het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Sommige passeren de muur en andere kuitenbijters, andere gaan over rustige landelijke wegen.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B De Korrele. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route