b&b De Boskouter

© b&b De Boskouter

✅Na een deugddoende wandeling in de Vlaamse Ardennen, fietstocht op de kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen, of na een heerlijke ruiterwandeling rond Geraardsbergen, kan je genieten van onze bed and breakfast met wellness beleving!
Het volledige wellness gedeelte van onze bed and breakfast is enkel toegankelijk voor onze gasten en geen externe bezoekers. We ontvangen gasten in onze gastenkamer, ’t Veldhuisje en glampingtent.

👌 De gastenkamer is een apart bijgebouw met alle comfort zoals ingerichte keuken, vaatwas, senseo, over, frigo, diepvries voor hondeneten, kingsize bed, prive badkamer, met afgesloten tuin op 1000m2.

👉Liever je eigen accommodatie met prive tuintje? Dan kan je ook logeren in onze tipitent of 't Veldhuisje midden op de weide tussen onze eigen dieren. Ook hier zijn honden toegestaan en is er een omheining rondom de tent en' t Veldhuisje, en kan je genieten van alle wellness faciliteiten en ontbijt.

🏕️Of logeren in de tipitent of 't Veldhuisje helemaal midden op de weide tussen onze dieren.

🐾HONDEN en PAARDEN zijn ook welkom trouwens!

🐴🐕🐷🐔We hebben zelf een kleine boerderij met paarden, ponys, bordercollie,kippen en schattige hangbuikvarkentjes. Heel leuk voor kinderen!

📎Elke accommodatie heeft een omheining en buitenmeubilair.
Prachtige omgeving om te wandelen ook!
Ook inbegrepen: slippers, badjassen, Rituals producten, koffie en thee,

Fietsverhuur van twee elektrische fietsen: elektrische damesfiets en elektrische mtb.

We hebben zelf ook een hond, Max! Dus als u een vreemde border collie in de tuin ziet, dan is het onze Max. Honden zijn dan ook zeer welkom!

Smeerebbe Vloerzegem en omliggende dorpen zijn uiterst geschikt voor prachtige wandelingen en fietstochten aan de voet van de Vlaamse Ardennen, (Geraardsbergen), in Oost-Vlaanderen.

Op 3km van de B&B ligt het provinciaal recreatiedomein De Gavers in Geraardsbergen waar je kan zwemmen, wandelen, fietsen, en lekker eten bij Restoga “De Gavers”!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van b&b De Boskouter. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route