KoppenHerberg

© KoppenHerberg

Zin in een ontspannend last-minute weekendje weg in een paradijselijke omgeving? Boek dan snel bij de KoppenHerberg.
Wij maken voor kleine groepen een speciale korting in oktober en november, rekening houdende met de geldende Corona maatregelen.
Twijfel niet en vraag een prijsvoorstel aan via info@koppenherberg.be.

De KoppenHerberg, dat is logeren in een postkaart met adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. De KoppenHerberg is gelegen op de flank van de befaamde Koppenberg in Oudenaarde. De woning en de grote tuin verwelkomen je onmiddellijk met een uniek vergezicht. De KoppenHerberg heeft een exclusieve en paradijselijke ligging. Een oase van rust en natuur waar je naar hartenlust kan fietsen, wandelen, joggen, hiken of gewoonweg genieten en onthaasten. Toerisme Vlaanderen bekroonde de KoppenHerberg dan ook met 5 sterren.

De KoppenHerberg ligt op verschillende officiële en bewegwijzerde fiets-, mountainbikeroutes. Alle natuurliefhebbers kunnen hier oneindig veel mooie plekjes ontdekken, met de KoppenHerberg als uitvalsbasis. Bovendien passeren De Ronde van Vlaanderen, de E3-Harelbeke en de Koppenbergcross aan de KoppenHerberg. Een unieke locatie voor alle actieve en passieve fietsliefhebbers, die daarenboven wielergeschiedenis ademt!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van KoppenHerberg. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route