't Dagwant

© 't Dagwant

Vakantiehuis 't Dagwant heet u graag welkom sinds juni 2019 !

Gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen en aan de voet van de Muur van Geraardsbergen, is 't Dagwant de perfecte uitvalsbasis voor al uw verblijfsplannen in de regio. Op een boogscheut van de wereldberoemde Muur, tot een knooppunt waar verschillende bekende wandel -en fietsroutes elkaar kruisen.

Met de vakantiewoning willen we een individuele atmosfeer creëren ipv het traditionele van een hotel.
De vakantiewoning is gelegen in een zee van groen, doch is het centrum van Geraardsbergen op wandelafstand.

Bij uw aankomst verwennen wij al onze gasten met een welkomstpakket zodat ze zich direct kunnen nestelen in de woning. Dit pakket bestaat uit : koffie capsules, Lipton thee, bakboter, keukenrol, wc-papier, peper, zout, ... Kortom alle benodigdheden om uw verblijf vanaf het begin zo aangenaam en praktisch mogelijk te maken zonder kopzorgen.


Welkom !

"Een dagwand is een oude oppervlaktemaat. Het verwijst naar de oppervlakte grond die een boer met behulp van een os en een ploeg normalerwijze in 1 dag kon ploegen."

Op de kaart hieronder zie je de locatie van 't Dagwant. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route