Hoge Zavel

© Hoge Zavel

Gelegen midden de hellingen van de Vlaamse Ardennen is deze vakantiewoning de ideale vertrekplaats voor wandelingen en fietstochten. De vakantiewoning werd pas volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort. Het huis heeft een ruime living met bureau en inforuimte. De keuken is nieuw en zeer goed uitgerust. De 3 slaapkamers bieden plaats aan 6 gasten (+ 1 baby). In de garage kunnen fietsen veilig gestald worden , voor electrische fietsen is er mogelijkheid tot opladen. Parkeerruimte voor 3 wagens. voor frisse dagen is er een veranda met zithoek vanwaar gasten een mooi zicht hebben op de tuin en het terras met tuinmeubelen.
Voor de kinderen is er een speelkamer met spelletjes, boeken, tekengerief. Het overdekt zwembad van Brakel ligt op 500 m van de woning. Bakker, restaurants en warenhuizen liggen op wandelafstand.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Hoge Zavel. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route