B&B De Vlierbeek

© B&B De Vlierbeek

B&B De Vlierbeek ligt verscholen in de prachtige natuur van Sinaai, de groene long van het Waasland, thuishaven van Reynaert De Vos, Canteclaer, Grimbeert, Nobel en Tibeert. Onze paardenfokkerij is dan ook de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten langs heen bossen, velden en natuurgebieden.

De B&B biedt drie ruime en comfortabele gastenkamers, een volledig ingerichte studio, een grote ontvangstruimte met salon, een open keuken en een mooie tuin. Alle kamers zijn luxueus ingericht, met een eigen badkamer, zithoek met TV, Netflix, gratis WiFi, koffie- en theebar en een kleine koelkast. De suite op het gelijkvloers is ook geschikt voor minder mobielen.
Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en een fietsenstalling.

B&B De Vlierbeek is gelegen langs de landschapsroute van Sinaai, langs tal van fiets- en wandel routes, vlakbij het Provinciaal Domein Puyenbroeck en in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent, waardoor zowel natuurliefhebbers als zakenmensen hier hun toevlucht vinden.

Shoppers komen hier aan hun trekken in het Waasland Shopping Center en in de gezellige steden als Sint-Niklaas, Lokeren en Hulst op een boogscheut van Sinaai.

Ruiters die de streek te paard willen verkennen bieden wij de mogelijkheid om hun dieren bij ons te stallen gedurende hun verblijf.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B De Vlierbeek. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route