Vakantiehuis VELOGIES

© Vakantiehuis VELOGIES

Vakantiehuis Velogies is een charmante vakantiewoning voor 6 personen in het fietsdorp Reningelst, op een boogscheut van de hoppestad Poperinge, het pittige Heuvelland en de Ieperse flanders fields. Velogies is een gezellig open huis, met een mix van vintage design en industriële stijl. De uitvalbasis voor jonge gezinnen, levensgenieters (bv. trappist West-Vleteren, Struise brouwers, Picon) en sportievelingen (bv. Fietsen langs de Kemmelberg, mountainbike Rode Berg en Casselberg).

Velogies is ideaal gelegen, middenin de toeristische zone rond Poperinge en Heuvelland. Het trendy interieur met vintage design streeft naar maximale openheid zodat je niets hoeft te missen: centraal kookeiland, open woonkamer en eetkamer, gezellige Tv-hoek op de voute, zwevende mezzanine,...

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Vakantiehuis VELOGIES. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route