B&B Stefans Pottery

© B&B Stefans Pottery

In de B&B met 3 tweepersoonskamers bij een pottenbakkersatelier heerst een losse sfeer…
’s Ochtends bij het ontbijt is er gezellige achtergrondmuziek.
Er is een eenvoudig ontbijt met lokaal lekkers, huisgemaakt brood met Nespresso-koffie. Geniet van de honesty-bar of vul je eigen koelkast met je eigen aankopen! Je kan vrij gebruik maken van de keuken...

Er zijn twee kamers op de begane grond (Klytte en Kliester) en een iets grotere kamer (Wingbrown) op de eerste verdieping. Hier kan ook een babybedje of extra logeerbed geplaatst worden.

Alle kamers hebben
. een eigen badkamer met lavabo, douche, toilet en haardroger
. leuk beddengoed en zachte handdoeken
. een eigen koelkast in de keuken

Ontdek het geluid van de stilte, de natuur, de geur van de velden, de kracht van de wind.
Ga op zoek naar het smokkelverleden van ons dorp, de eigenzinnige cafeetjes in de buurt, de brouwerijen en ontdek het Vlaams erfgoed bij onze Franse buren.

Wist je dat Stefans Pottery een pottenbakkersatelier is? Je kan er je overnachting combineren met een workshop na het ontbijt! Als dat niet cool én uniek is! Check de website!

Van hieruit kan je heerlijk bewegen over de vlakke, landelijke wegen van de IJzervallei! We leggen alvast 5 mooie wandelingen voor je klaar. Er is een overdekte fietsberging én
we hebben zelf fietsen (ook elektrische) te huur.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Stefans Pottery. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route