Fika Stuga

© Fika Stuga

Fika vind je in Kemmel, het hart van Heuvelland, op de flank van de Kemmelberg. Van hieruit verken je de West-Vlaamse bergen, bezoek je de ontroerende sites uit In Flanders Fields, ontdek je de historische steden van de Westhoek en steek je zelfs 'de schreve' over naar Frans-Vlaanderen. Hoe centraal kun je zijn in een uithoek van Vlaanderen?
De vakantiewoning telt twee slaapkamers met elk een badkamer én een gezellige leefruimte, met living, eetplaats en volledig uitgeruste keuken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximum vier persoenen en is volledig ingericht in de moderne Scandinavische stijl waar de Zweden zo'n mooi woord voor hebben: lagom, niet te veel, niet te weinig, net genoeg. De tuin van Fika loopt over in het landschap dat wordt gedomineerd door zijn imposante buur, De Kemmelberg. Nog even dit: Fika is niet langer een B&B maar is vanaf nu exclusief een vakantiewoning mét de mogelijkheid een ontbijtmand te bestellen!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Fika Stuga. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route