Bulskampveldroute

© vlaanderen-fietsland.be

De route verkent de ruimere omgeving van het Bulskampveld. De streek vormt een door bossen en landgoederen gedomineerd parklandschap ten zuidoosten van Brugge. Vroeger was dit een uitgestrekt heideveld. Her en der bleven kleine heiderelicten bewaard zoals het natuurreservaat De Gulkse Putten. Je fietst ook voorbij andere natuurgebieden zoals het Hooggoed te Aalter en het Nieuwenhovebos te Oostkamp.

Met dank aan Westtoer.

beoordeling: (15)
schrijf review - lees alle reviews
  • 43 km
  • Het Aanwijs, domein Lippensgoed, Wingensesteenweg 1, 8730 Beernem
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen fietsknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (15)

schrijf review - gegevens fietsroute

Verschaeve Philip 17-06-2022

zeer veel variatie , wegwijzzers uitstekend deels landelijk ,deels in de bossen .een echte aanrader.MINPUNT IS WEINIG STOP PLAATSEN .

Loris Jan 11-04-2021

Zeer mooie route. Echte aanrader. Het vertrekpunt was wel moeilijk te vinden met auto GPS. We hebben de auto dan maar geparkeerd op de parking naast de afrit van de autosnelweg. Mijn VlaFiets app heeft ons meteen op het juiste traject begeleid. Mooie banen, weinig verkeer. Mooie natuur. Prachtige kasteelwoningen. Een echte aanrader! 👍

Anonieme gebruiker 20-07-2020

Vandaag deze fietsroute gereden, zou het kunnen dat de fietsroute nu korter is. Op de kaart staat er dat je langs de vaart rijdt maar daar zijn wij nooit geraakt, zelfs niet tot aan de spoorweg. wij hadden in totaal +/- 39 km ipv 43 km. Wel alle bordjes gevolgd.

Sven Nijs 29-05-2020

Westtoer liet ons net weten dat de bordjes van de Bulskamveldroute zijn nagekeken en dat de bewegwijzering weer volledig in orde is. Bij problemen op het terrein met fietsroutes in West-Vlaanderen kan je steeds een melding maken via www.routechirurg.be.

carine standaert 22-05-2020

Een prachtige fietsroute , heel veel bos en wegen zonder autoverkeer , ik rij deze route van in het begin ze er is . Helaas heb ik gezien dat er bordjes verkeerd wijzen van richting ,ook dat er bordjes verdwenen zijn . Is voor ons geen probleem na zo veel keren deze route gereden , weet je wel de weg uit het hoofd , SPIJTIG voor nieuwe fietsers ,

Anonieme gebruiker 11-04-2020

Zeer leuk en aangename route. Zoals vermeld door andere mensen hier bosrijk en gevarieerd. En een aantal stukken waar de racefietsers niet kunnen/willen rijden, zeer aangenaam dus ;) Deze route zal ik regelmatig doen vanaf nu.

Anonieme gebruiker 27-08-2019

Op 27/8 /2019 deze route gestart op parking bulskampveld, door bos gefietst, waren blij telkens bordje bulskampveldroute te zien, tot we in Aalter kwamen en geen bord meervte zien op weg nr Aalter???
Teruggekeerd maar dan baanwerken, konden niet door, in de voormiddag niets van te zien, in de namiddag werken, typisch Belgie, ipv aan de grote baan markering te zetten wegenwerken, laten ze de fietsers de ganse laan affietsen om dan te zien dat je moet omkeren!
Provincie controleer af en toe jullie fietsroutes wat bewegmarkering betreft vooraleer al folders te drukken en reklame te maken, maar teveel werk zeker?
Grt.

Anonieme gebruiker 15-05-2019

heb gisteren de route proberen te rijden
voor het moment is deze route niet aan te bevelen door de verschillende wegenwerken
waardoor je de route niet of maar half kan rijden

Anonieme gebruiker 30-12-2018

heel mooie route, maar niet helemaal geschikt voor koersfiets

Anonieme gebruiker 06-05-2018

ik ben blij dat ik jullie site gecontacteerd heb! zit goed in elkaar!
we hebben vandaag de route gedaan en heel goed becijferd en écht mooie route, heel veel variatie! residentiele wijken van Hertsberge, langs het water en in de bossen! echt een aanrader!

Anonieme gebruiker 23-04-2018

niet rijden na regendagen te veel modder

Anonieme gebruiker 31-07-2017

mooie route door groen en bos een aanrader!

Anonieme gebruiker 12-06-2017

zeer mooie route met veel afwisseling en veel groen

Anonieme gebruiker 07-06-2017

....
.........

Anonieme gebruiker 19-12-2016

Een mooie route door het mooie bos van Buskampveld de moeite waard om eens te fietsen. Wij hebben deze route gereden met onze e-bike en zijn van plan om ze nog eens te rijden maar in de herfst met het verkleuren van de bladeren.