Belpop Bonanza Dilbeek - Fietsroute

©

De muzikale geschiedenis van Dilbeek is groot en bijzonder. Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing  van Belpop Bonanza - twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek - brengen deze rijkdom in kaart. Ze vertellen 11 mooie verhalen die Dilbeek een bijzondere plek geven in onze muzikale geschiedenis. Van Urbanus tot Oscar & The Wolf, van Jacques Brel tot Stikstof. Op 11 locaties in Dilbeek hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Deze fietsroute is bewegwijzerd en brengt je langs de 11 punten.

Parkeren kan aan het startpunt (Westrand)

Meer info over de route vind je op www.westrand.be/belpopdilbeek  Hier kan je de folder downloaden met daarin de kaarten van alle Belpop Bonanza fiets- en wandelroutes met aanduiding van de 11 punten waar een verhaal verteld wordt.

beoordeling: (1)
schrijf review - lees alle reviews
  • 22.5 km
  • Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen fietsknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (1)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 24-08-2020

Gevarieerde route. De richtingsbordjes zijn niet altijd op een strategische plaats(dwz in de directe omgeving van bvb. fietsknooppuntborden) opgehangen. De zwarte kleur van de pijlen is niet opvallend genoeg, dit in tegenstelling tot de gele pijlen van de wandelroute. Ook de bordjes met de QR code vergen het nodige zoekwerk.