Lambiek-Bruegelroute

©

De golvende landschappen waar je op deze route doorfietst, lijken zo te komen uit schilderijen van Pieter Bruegel de Oude. Hier en daar tref je wel enkele reproducties van zijn werken waarop het karakter van het Pajottenland duidelijk zichtbaar is. Naast landschappen zal je ook stoten op een paar brouwerijen zoals Girardin, Lindemans of Timmermans. Stoppen voor een geuze of lambiek is dus zeker mogelijk.

Wie bereid is een beetje af te wijken van de route, kan tijdens Floralia Brussels de voorjaarsbloemen bewonderen aan het kasteel van Groot-Bijgaarden.

Deze route loopt door de gemeenten Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat. Deze route wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

beoordeling: (1)
schrijf review - lees alle reviews
  • 33 km
  • Sint-Annakerk, Herdebeekstraat , 1701 Dilbeek
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (1)

schrijf review - gegevens fietsroute

Jp Verbeeke 04-06-2021

Niet hetgeen we verwacht hadden. Een mooie regio, maar weinig aparte fietspaden. En hoop en al misschien 10 km door de vrije mooie streek daar. Veel door woonwijken en veel kontakt met het verkeer, waar je gewoon op de rijbaan moet rijden. Spijtig, maar wij zijn wel verwend door de vele mooie fietsroutes in limburg, kempen of aan de kust.