Twee Getenroute

© vlaanderen-fietsland.be - Trikke Van Roey (Auteur)

De route loopt door het brede valleigebied waar Grote en Kleine Gete samenvloeien. Fiets langs heel wat boomgaarden en vier kunstwerken. De kapel van de Osseweg en talrijke pittoreske kerktorens, zijn bakens in het landschap. Vertrek en eindig bij het natuurdomein Het Vinne.

Deze route passeert ook de gemeenten Zoutleeuw, Landen, Linter, Kortenaken en Geetbets. Deze route wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 42 km
  • Het Vinne, Ossenwegstraat 70, 3440 Zoutleeuw
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens fietsroute

Vlaanderen Fietsland 14-07-2018

Deze route werd in het voorjaar van 2018 geënt op het vernieuwde fietsnetwerk van het Hageland. De bewegwijzering is terug 100% in orde.

Anonieme gebruiker 28-06-2018

op 27-06-2018 deze route willen doen geen vertrekpunt gevonden info konden wij niet vragen was gesloten dan maar op eigen houtje een route uitgestippeld onderweg nog fietsers gesproken die hadden ook geen vertrek gevonden aan het domein ,trekt op niks sorry hier kan ik alleen 0 sterren geven .

Anonieme gebruiker 12-04-2017

Ik en mijn vrouw deze fietsroute gedaan. Het is een mooie fietsroute maar op drie plaatsen is het niet te doen om met fiets rijden en dit aan de twee geten zijn heel diepen gaten in de onverharde weg, dan in ransberg bos hetzelfde probleem en dan nog een klein stukje in ransberg hetzelfde probleem. Goed dat het niet heeft geregen dan was het een ramp ? !