Bier en bietenroute

© Lander Loeckx

Op de bier- en bietenroute fiets je van bierdorp Hoegaarden naar suikerstad Tienen en terug. Onderweg doorkruis je natuurgebied Rosdel en kom je langs Hakendover. Hou even halt in Hoegaarden en Tienen en kom er alles te weten over de befaamde witbieren, de Tiense suiker en al het overige lekkers dat beiden in petto hebben.

Tussen de vele boomgaarden met appelen en peren, is het heerlijk om even te pauzeren. Dit is dan ook één van de fruitbeeldige fietsroutes!

Deze fietsroute wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant. In 2021 wordt de Grote Markt in Tienen heraangelegd (knooppunt 24). Volg ter plaatse de omleiding voor de fietsers.

beoordeling: (2)
schrijf review - lees alle reviews
  • 44.4 km
  • Park van Hoegaarden, Houtmarkt 1, 3320 Hoegaarden
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (2)

schrijf review - gegevens fietsroute

Lieve Willems 30-08-2021

halokes. pittige route beetje kassei landwegen bebouwde kom van alles wat . Bijna nergens fietspaden maar toch veilig en geen verkeer . Op het einde of begin lekkere pannenkoek in het kapittel. Doen die rit . daaaaag

Anonieme gebruiker 05-08-2020

Mooie rustige route met paar mooie ver zichten genieten van de tiense en hoegaardse velden deze route is een aanrader om een rustig namiddag te fietsen