Bij de heren van Nevele fietsroute

©

Merendree pronkt met een indrukwekkende kastelengordel, met het kasteel Ten Walle, het kasteel van Melderen en kasteel Velde of het ‘roze kasteel’. De klim op de Molenberg (knooppunt 55) vergt enige inspanning, maar de top biedt een indrukwekkend uitzicht over het natuurdomein Oude Kalevallei. In Hansbeke kan je niet naast de blauw-witte luikjes kijken, die verwijzen naar het kasteelverleden van het dorp.

Aangeboden door Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 54 km
  • Kerkplein , 9850 Merendree
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens fietsroute

Daniel Bruggeman 02/11/2020

Prachtige Route ! Gaan ze zeker nog eens herdoen in de zomer !

Anonieme gebruiker 02/08/2020

Mooie route. We zijn wel vertrokken aan knooppunt 18 omdat men daar beter de auto kan parkeren (kerk). Hebben een rustpauze ingelast in Patershoekje te Vosselaere (je dient hiervoor wel een 100 m uit de route te rijden maar het loont de moeite)

Anonieme gebruiker 31/07/2020

Mooie tocht, starten op kerkplein is eigenlijk knooppunt 18 al. Inderdaad beter niet met de koersfiets want er zijn veel onverharde stukken maar ideaal met de MTB of andere fiets. Wegdek soms in slechte staat. Maar mooie en vrij rustige wegjes!

Virginie Bracke 27/07/2020

Een super leuke fietstocht. Gezellige paadjes, mooie plekjes en af en toe de mogelijkheid om iets te drinken. Een echte aanrader.

Jo Martens 21/07/2020

Mooie landelijke fietsroute. Wel weinig opties om tussenstops te maken. Dus best zelf iets van drinken voorzien. Maar wel een zeer mooie tocht langs rustige baantjes en mooie locaties.