De kreken spreken - tocht 1

© vlaanderen-fietsland.be - Erik Scheir (Auteur)

Thematocht langs de kreken van het noordelijke Meetjesland. Fietsen kan met de kaart of met je mp3-speler. Download de geluidsfragmenten voor uitleg onderweg. Er zijn versies voor volwassenen en kinderen! De tocht gaat langs natuurgebieden als de Kussende Kreek, Molenkreek en provinciaal domein de Boerenkreek.

Met dank aan Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (6)
schrijf review - lees alle reviews
  • 34 km
  • Toerisme Sint-Laureins, Dorpsstraat 87 - 9980 Sint-Laureins 1, 9980 Sint-Laureins
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (6)

schrijf review - gegevens fietsroute

Chris Oost 20/09/2020

Mooie rustige fietsroute met heel weinig verkeer. Zeer aangenaam om te doen.

Anonieme gebruiker 05/08/2020

De route op zich is wel leuk... Wel op letten dat het hier in het oogstseizoen op bepaalde stukken niet rustig is en veel landbouwverkeer op de baan is. Ook even vermelden dat op geheel de route niet veel schaduw te vinden is en dat de wind hier zeer wispelturig langs alle kanten waait (precies altijd tegen wind gefietst vandaag)

Anonieme gebruiker 22/07/2020

Zeer mooie route, nauwelijks drukke punten. Omwille van de werken in Sint-Laureins is het in het begin wat sukkelen, je kan dus best een plannetje van het parcours meenemen !

Anonieme gebruiker 25/06/2020

Heel mooie, lichte route. Jammer dat niet gewaarschuwd is voor zware grondwerken in St. Laureins. Al na 500 meter op een driesprong geen bordjes meer... Ruim een halfuur gezocht naar waar we naartoe moesten. En dat om (achteraf gezien) 300 te overbruggen! Daarna perfect in orde. Waarom worden die borden zo vaak verwijderd bij werken?

Anonieme gebruiker 03/03/2017

Zeer mooie route, weinig verkeer, goed berijdbaar.

Anonieme gebruiker 15/08/2016

Zeer mooie vlakke route door de velden en langs de vele kreken in het Meetjesland. Heel wat mogelijke stopplaatsen om te picknicken. Of een drankje en/of hapje nuttigen in een 3-tal tearooms/restaurants onderweg is ook mogelijk !!