Van Zelzate naar Sas van Gent fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Zelzate is een ideaal startpunt voor een fietstocht die je eventjes in Nederland brengt en meteen daarna het verrassend mooie krekengebied van Assenede leer kennen. Ontdek ook vissersdorp Boekhoute, de voormalige spoorllijn Eeklo-Zelzate, het Waterspaarbekken van Kluizen en de Stoepekapel in Ertvelde. Hopelijk sta je niet voor de Brug van Zelzate, anders... even wachten tot het zeeschip is gepasseerd.

De Van Zelzate naar Sas van Gent fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (4)
schrijf review - lees alle reviews
  • 54.8 km
  • Grote Markt 1, 9060 Zelzate
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (4)

schrijf review - gegevens fietsroute

Dirk Waegeman 09-07-2022

Mooie route maar momenteel onderbroken door werken tussen knooppunt 96 en 92 wat een onvolledig aangegeven omleiding van 8 km vereist. Ook ter hoogte van knooppunt 92 problemen ingevolge de werken;

Anonieme gebruiker 25-08-2021

Veel industrie!

Vannecke Dany 15-08-2021

Hallo , deze route was zeer aangenaam om te fietsen . Zeer rustige en mooie streek om met de fiets te verkennen . Zeker een aanrader . Parkeren in Zelzate is zeker geen probleem , alles is gratis.

Marleen Martens 14-06-2020

Prachtige route vol afwisseling. Gestart aan kp58 , P frituur N49 . P. Hoge Wal of Boekhoute ook optie. Deze route is niet geschikt voor de racefiets, tenzij voor durvers. Drank-en eetgelegenheid onderweg, net als pic-nic plaatsen. Bosjes, polderlandschap, kreken, dijken en dorpjes wisselen elkaar af. We steken even de NL grens over...