Wippelgem fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Start aan het kasteeldomein van Wippelgem en de open landelijke omgeving van het Waterspaarbekken in Kluizen. Fiets langs de Lieve, de kanalen en de Lembeekse Bossen. Een route van kasteeldorp tot kasteeldorp, van Wippelgem tot Hansbeke.

De Wippelgem fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (6)
schrijf review - lees alle reviews
  • 57 km
  • Kramershoek 4, 9940 Wippelgem
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (6)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 05-03-2022

Wij vonden dit een mooie route,wel maar 1km in Wippelgem gereden.Het was zeer landelijk rijden en soms uitkijken bij het oversteken van een drukke baan,maar dat heb je bij elke route.We hebben er van genoten.

Anonieme gebruiker 24-07-2021

Gebaseerd op het aantal sterren 4 1/2 heb ik de route gefietst. Het enige positieve aan deze route was de onverharde weg langs de Oude Kale. De overige 50 km was banenwerk op drukke autowegen zonder fietspad. De omleiding vanaf knpnt 81 tem 89 was verschrikkelijk slecht aangeduid. Ontgoocheld dat men deze route durft aan te bevelen.

Anonieme gebruiker 22-07-2021

Eerste 15 km rijdt je van dorpje naar dorpje via wegen zonder fietspad waar 70 km/u en meer gereden wordt. Grintpaden of landbouwwegen met traktoren!! . Wegomlegging rond Aalst is abobinabel, papieren nrs. die ergens verloren hangen. Gevaarlijke oversteekplaatsen, viaducten op en af rijden ipv gewoon over te steken. Slechtste route ooit gefietst.

Hugo Moens 21-07-2021

Een ware verschrikking, deze fietsroute. Gevaarlijke wegen zonder fietspad met voorbijrazende wagen. Op de kleinere wegen, niets ontziende tractoren en loslopende honden. Niets onderweg is een verplaatsing waard. Zou dit 'de route van de viaducten en gevaarlijke oversteken' noemen. Als je wil verongelukken moet je deze route opzoeken!!!

Anonieme gebruiker 09-11-2020

Mooie fietsroute in wippelgemdorp begint het knooppunt 41

Anonieme gebruiker 31-05-2020

Heel mooie route,alleen het vertrekpunt lig op nr 46 op adres kramershoek 4 Wippelare.