Reiger fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Tussen Evergem-Belzele en Stoktevijver in Zomergem ligt de Lieve zoals ze origineel werd gegraven door de Gentenaars. Haantjensbrug: hier ligt een kerfplekje voor verliefden én een romantisch bruggetje. Tip: de Akkerhoeve om eens uit te blazen langs de Lieve (of in ’t Hof van Beke beetje verderop).

De Reigerroute brengt je aan de rand van de Lembeekse Bossen. Geniet van de stilte aan ‘De Bevende Hazelaar’ in Waarschoot. Hang aan Beirtjesbrug jouw ‘slotje’ als teken van liefde voor wie je graag ziet. Reigers kom je bijna altijd tegen. Hier is de Lieve dé drinkwaterleverancier voor Waterspaarbekken Kluizen.

De Reiger fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 53.8 km
  • Sportstraat 3, 9950 Waarschoot
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens fietsroute

Karina Cockaerts 01-09-2020

Heel mooie route, vooral het eerste deel tot 34 is prachtig. Waarom knooppunt 3 gekozen is als vertrekpunt is me een raadsel. Je kan daar nergens in de buurt je wagen kwijt. Knooppunt 31 was afgesloten stond herhaaldelijk aangeduid. Helaas, nergens was er geen omleiding voorzien. Als je de buurt niet kent, geen evidente situatie.

Anonieme gebruiker 26-04-2020

probeer deze route in de app te downloaden lukt niet!!!

bernard bekaert 07-04-2020

Beste
Eens een opmerking in verband met de reigers route .Aan bord 37 in Belzele moet je normaal naar nr31 maar op het bordje staan twee nummers in de 40?
Graag een mailtje terug aub