Ijsvogel fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Van de gezellige drukte rond het Donkmeer naar de weidse rust van de Kalkense Meersen en daarna een plonsje wagen in de zwemvijver van Provinciaal Domein Nieuwdonk: hoeveel variatie kan je hebben op één dag? Je zou er honger en dorst van krijgen, en zelfs dat kan langs deze veelzijde route alleen maar in je voordeel spelen.

De Ijsvogel fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (4)
schrijf review - lees alle reviews
  • 35.4 km
  • Donklaan 123, 9290 Berlare
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (4)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 14-09-2020

Heel mooie route. Maar misschien geen aanrader op mooie zondagen. Bij de overzet stond extreem veel volk te wachten. Gezien het aantal fietsers per overzet beperkt is, leek het ons geen goed idee om daar nog 45 min. te wachten. We hebben onze route iets ingekort en zijn doorgereden naar knooppunt 41 - 31. Ooit doen we hem volledig.

Anonieme gebruiker 24-07-2020

mooie tocht

Jan Vergauwen 15-06-2020

Héél mooie fietsroute, weinig autoverkeer, enkele leuke afspanningen om eens te verfrissen en de dorst te lessen. Zoals ik hierboven vermeld !!!!!! vergeet je mondmasker niet bij het overzetten met boot. Dit is verplicht tijdens de coronatijden !!!!

Anonieme gebruiker 15-06-2020

Bij knooppunt 42 -43 en 40 - 34 is er een overzet met veer !!! je hebt er momenteel een mondmasker nodig om je te laten overzetten met de boot!!!!!