Molenbeek fietsroute

© vlaanderen-fietsland.be - Guy Ongenaert (Auteur)

Fiets in en om Herzele, Erpe-Mere en Haaltert en doorkruis het grensgebied van de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Ontdek een glooiend beeklandschap, met prachtige uitzichten bovenop de heuvels. Er zijn tal van windmolens in de wijde omgeving.

De Molenbeek fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (7)
schrijf review - lees alle reviews
  • 42 km
  • Markt 1, 9550 Herzele
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen fietsknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (7)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 12/06/2020

Zeer mooie fietsroute door Haaltert, Herzele en Erpe-Mere! De bewegwijzering is niet altijd even duidelijk. Op sommige kruispunten staan er geen bordjes.

Anonieme gebruiker 10/05/2020

Zeer mooie fietsroute! Een aanrader. Gefietst in mei.
Sommige bordjes hangen links ipv rechts wat beetje verwarrend is.

Anonieme gebruiker 22/10/2019

Zeer mooie route. Je passeert de schoonste plaatsen in Aaigem en Herzele. Zeer leuke route voor met de koersfiets, tot als je opeens op onverharde wegen komt.. Stuk in Landlede in Haaltert bijvoorbeeld is verschrikkelijk met een koersfiets. Tenzij je écht van de Strade Bianchi houdt.
(Route gedaan in het najaar waardoor sommige stukken er waarschijnlijk wel modderig bijlagen tov in de zomer, maar dan nog..)

Yvan Van hauwermeiren 19/08/2018

Een zeer mooie tocht!!het is zoals beschren!ik en Marc polfliet hebben er van genoten! En ook goed aangegeven met alombekende borden!!een aanrader voor de fiets liefhebber!!!

Anonieme gebruiker 26/03/2017

Mooie route, typisch Vlaams landschap, een aantal mooie oude molens liggen langs de route.

Het grootste deel van de route gaat over verharde paden, een klein deel is onverhard (dit zijn eigenlijk de mooiste stukken).

HIer en daar is de bewegwijzering niet goed. Een paar keer moeten terugrijden.

Een aanrader.

Anonieme gebruiker 15/11/2016

Zeer mooie route, rustige wegen, mooie bospaden, bij goed weer te doen met stadsfiets, na regen is het aangeraden om toch met een mtb of cyclocross fiets te rijden!

Anonieme gebruiker 27/07/2016

In Haaltert stuurt men je over onverharde wegen: putten, kiezelstenen, keien. Dit is zeker niet bevordelijk met koersfiets!!! Een stuk op de route( omg. Burst) wegwerkzaamheden waarbij de wegwijzers weg genomen zijn. Waarom plaatst men deze niet terug!? Spijtig, want anders is deze route de moeite!!