De graalroute

© vlaanderen-fietsland.be

Start in Geraardsbergen, de stad van de mattentaart en de Muur. Fiets langs gezellige bruine kroegen, heerlijk eethuizen en bieren.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 42.5 km
  • Knooppunt 8, Grotestraat - 9500 Geraardsbergen 1, 9500 Geraardsbergen
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 24/08/2019

Leuke maar pittige route. race fiets. één klein stukje onverhard!!!We zijn gestart in Lierde. Alleen opletten dat je de knooppunten noteert , of zoals wij , de route downloaden op je gps. Deze route staat niet met bordjes aangeduid (graalroute) maar met knooppunten .

Franky Bries 11/09/2018

Mooie route met een paar pittige klimmetjes er in !!! Gefietst met 6 personen 60 , gelukkig elektrisch , anders geraakten we de Berendries of Valkenberg niet op !! Gefietst op een dinsdag dus veel zaken onderweg gesloten. Maar in Brakel een wel heel lekker restaurant gevonden dat een heerlijke lunch serveerde aan een heel democratische prijs van 22 euro !! Dat was echt wel top !! Naam The Phlox in de Reepstraat te Brakel.

Anonieme gebruiker 20/06/2017

Zeer aangename route. Leuke kroegjes met veel afwisseling. De klimmetjes zijn niet te lang en perfect doenbaar.
Gefietst op zondag 18 juni 2017 met een elektrische fiets. Mooi weer, warm en dorstig.

Anonieme gebruiker 06/11/2016

Op de top van de Ten bosse slaat men links de Kruisstraat in , een 200 meter voorbij kruispunt neemt men links de Toepkapelstraat om een bezoek te brengen aan de Toepkapel , terug naar de Kruisstraat , direct rechts volg Vijverdal aan het voetbalveld rechts om op de Stoktstaat te komen.
kijk even op http://www.toepkapel .be
voor alle info omtrent de locatie Toep ,80 meter boven de zeespiegel , getuigenheuvel

Anonieme gebruiker 18/07/2016

Aardige route en Geraardsbergen is een leuk stadje om te beginnen en te eindigen. Het stadhuis is imposant en aan het plein zijn genoeg terrasjes. De route zelf is wat eentonig en voert je over leuke kleine landweggetjes en hier en daar door een stadje of dorp. De kroegen hebben wij helaas niet van binnen kunnen zien maar dat kwam vooral doordat we op maandag fietste. Route is niet al te zwaar maar er zitten wel 3 pittige klimmetjes in,
Gefietst in Juli 2016 op wielrenfiets {25mm banden dat was wel prettig omdat er een stuk onverhard in zit}