Oudenaards bruinroute

© vlaanderen-fietsland.be

Een fietsroute in dé bierstad van de Vlaamse Ardennen. Met Vlaamse kasseien, pittige hellingen en prachtige vergezichten. Stop langs één van de 11 charmante cafés of 4 brouwerijen.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 31 km
  • Knooppunt 96, Markt - 9700 Oudenaarde 1, 9700 Oudenaarde
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens fietsroute

Jef vanden Berg 31/05/2018

Dit is een heel mooi rondrit die haalbaar is voor minder geoefende fietsers. Natuurlijk liggen er een paar pittige beklimmingen op het parcours maar de vele afdalingen in een prachtige natuur maken dit ruimschoots goed. Ik deed de toer met een gewone toerfiets Koga.
Een aanrader voor wie even wil proeven van een iets heuvelachtiger terrein en naderhand een pintje te drinken op de markt van Oudenaarde.
Veel parkeermogelijkheden bij de start om je er de auto achter te laten. Vergeet je water nlet mee te nemen want bij warm weer is dit een must.

Anonieme gebruiker 16/08/2016

mooie route, iets teveel kasseistroken
bordje 79 ontbreekt om rechts naar de kerk Ename te gaan. De drukke baan oversteken. Verschillende wielrenners zochten de weg.
bordje 41 op T splitsing ontbreekt naar rechts lag plat tussen de mais.
te weinig gelegenheid om iets te drinken onderweg.

Anonieme gebruiker 15/08/2016

Prachtige route. Niet heel zwaar vanwege de relatief korte afstand en de meest steile hellingen gaan bergaf. Wel veel kasseistroken,
die je af en toe kunt omzeilen door het gootje op te zoeken. Een aanrader voor de liefhebbers. In omgekeerde richting is deze route van een heel ander niveau.