Nobel fietsroute

© vlaanderen-fietsland.be - Koen Noens (Auteur)

Nobel, de leeuw uit het Reynaertverhaal, is je gids. De Nobelroute situeert zich in de centrale as van het Waasland. Vanuit Sint-Gillis gaat de tocht langs Sint-Niklaas en Belsele. Vervolgens loopt de route over Sint-Pauwels, Kemzeke en de bossen van Stekene voorbij de grens tot in het Zeeuws-Vlaamse Heikant. Het laatste stuk voert langs de boorden van het Stropersbos en een oude spoorwegbedding terug naar het vertrekpunt.

De Nobel fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 50 km
  • Stationstraat 201, 9170 Sint-Gillis-Waas
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen fietsknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (5)

schrijf review - gegevens fietsroute

Eric Noens 07-05-2019

Volg de rode zeshoekige bordjes met Nobelroute 50 km erop. Mooie toer

Anonieme gebruiker 10-08-2018

Heel slechte en gevaarlijke route, bordjes niet te vinden, niet onderhouden en in bossen zijn vele stukken niet berijdbaar met de fiets.

Anonieme gebruiker 27-08-2017

driekoningenkruispunt is een ramp voor de bewijzering te vinden na veel zoeken toch gevonden 1ste plaatje stond 1km van kruispunt heb gezond verstand en goed orientatie gevoel nodig gehad vraag om een oplossing voor dit deel van de route anders is de bewijzering goed mvg alfons

Anonieme gebruiker 20-07-2017

dat driekoningen geval (word een aandachtspunt NA de werken daar want die grondwerkers daar weten begot niet wat die bordjes betekenen) komt door de werken daar maar het is gewoon naast het treinspoor blijven volgen richting scheerders en de rest is dik in orde terug heel de route....heb hem enkele maanden geleden afgereden en 3 aandachtpunten doorgegeven die binnen de kortste keren hersteld waren.

Anonieme gebruiker 19-07-2017

De route gevolgd vanin st gillis waas. Het loopt volledig fout (juli 2107) aan de werken op het driekoningenkruispunt in st niklaas.