Wase stilte fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Vanop het jaagpad Trektragel langs de Moervaart heb je een prachtig zicht op de Reepkens, een klein, moerassig natuurgebied. Iets verder fiets je door het Heidebos. Met zijn 260 ha is het Heidebos een van de grootste natuurgebieden van de provincie. Tussen knooppunten 2 en 1 fiets je door de Fondatie van Boudelo, een van de waardevolste Wase natuur- en stiltegebieden.

De Wase stilte fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 46.9 km
  • Meersstraat 3, 9185 Wachtebeke
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 20-08-2022

Deze week deze route gereden. Heel mooie route en de naam ervan dekt helemaal de lading. Veel bossen, weilanden, water enz. Heel rustig en absoluut autoluw, en da's een verademing. Een absolute aanrader - echt TOP!

Adrien Beyls 22-07-2021

vandaag deze route gereden. Startplaats was moeilijk wegens wegeniswerken. Zeer mooie en afwisselende natuur. Af en toe een "arret" behoort tot de mogelijkheden. Sommige stukjes onverhard dreigen overwoekerd te worden, netels en distels zouden mogen gemaaid worden. Prachtig.

Daniel Bruggeman 14-11-2020

Deze route gereden op 13/11/ 2020 , Prachtige Route ! Rustig en kalm ! Echt een aanrader !

Vannecke Dany 28-09-2020

Hallo , deze fietsroute gereden op 21/09 /2020, hadden het geluk op heel mooi weer en weinig wind . Deze route kunnen wij alleen maar aanbevelen aan ieder die wil genieten van natuur en heel weinig autoverkeer . Zullen deze volgend jaar nogmaals rijden , grtz

Anonieme gebruiker 13-08-2020

fantastische mooie fietsroute ... langs velden ... door velden ... langs water ... langs bossen ...door bossen ... ongelofelijk. Een van de mooiste fietstochten die we ooit gereden hebben. Zeker een aanrader ... Top