Hidden treasures fietsroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Ontdek de pittoreske dorpjes van Daknam en Eksaarde-Dorp. Fiets langs het spoorwegpad en hou halt aan de oude spoorbrug Spletterenbrug. Observeer vanuit de kijkmuur ‘Den Hert’ de lokale fauna. Breng een bezoek aan Grot O.L.V. van de fietsers, waar honderden fietsers hun fiets inwijden. Fiets door de Fondatie van Boudelo, één van de waardevolste natuur- en stiltegebieden.

De Hidden treasures fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 54.1 km
  • Snepstraat 30, 9160 Lokeren
  • De route is bewegwijzerd met fietsknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens fietsroute

Lieve Willems 25-07-2022

halokes, weer genoten van een prachtige route. Wel veel onverharde wegen maar zeer goed berijdbaar zelfs met een gewone fiets. Regelmatig horeca . wel spijtig dat het kerkje aan de fietsgrot niet op was. Zou alleen maar op afspraak zijn .

Marleen Martens 25-08-2020

Prachtige fietsroute, vol afwisseling. De Kruiskapel en de Liniewegel in Eksaarde is een mooi stukje fietsen. Het stiltepad langs de Stekense Vaart en het pittoreske Daknam, met de leuke terrasjes zijn een halte waard. Te doen met de racefiets, hoewel er redelijk wat grintwegen zijn.

marc verheyden 17-05-2020

Mooie route zullen we zeker nog eens doen,alleen vertrekpunt in de snepstraat niet te vinden,beter parkeren op parking sporthal koning Boudewijnlaan dan baan oversteken brug over en je bent aan vertrekpunt 24.

Anonieme gebruiker 06-05-2020

een mooi toertje, het bezoek aan het kerkje (wielermuseum ) in de nabijheid van het grotje is een aanrader.

Anonieme gebruiker 27-03-2020

Deze route is 51 km !