Frontierenroute

© vlaanderen-fietsland.be - Jean-Pierre Lapere (Auteur)

OPGELET: deze route heeft geen bewegwijzering meer op het terrein en er zijn ook geen kaarten meer verkrijgbaar! Je fietst ten noordwesten van Poperinge, tussen Watou en Beveren, aan weerszijde van de Frans-Belgische grens of 'Schreve'. Centraal thema van de route is het smokkelaarsgebeuren. Vanuit Watou fiets je over de grens naar het Franse Houtkerke. Terug op Belgisch grondgebied voert de route van Beveren-aan-de-IJzer naar Oost-Cappel. Je fietst terug over Roesbrugge-Haringe en de Vallei van de Heidebeek.

 

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 41 km
  • Kleine Markt 1, 8978 Poperinge
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (3)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 18-07-2021

Deze route is niet langer aangeduid. Gelieve hem dan ook te verwijderen of de bordjes terug te plaatsen. Dankjewel.

Anonieme gebruiker 16-09-2016

ik kan me volledig aansluiten bij vorige reactie, dit doe je enkel en alleen maar om te trappen, kilometers halen? het blijft natuurlijk altijd wel de moeite waard om te doen, maar genieters komen hier niet aan hun trekken, neem best je picknick mee en wat drankjes...

Anonieme gebruiker 17-07-2016

Deze route is zeer mooi om te doen , indien het zeer mooi weer is , het wegdek is in het merendeel van de route in zeer slecht staat, er is ook tijdens deze route weinig mogelijkheden om een goede picknick te doen, er zijn tijdens de route bijna geen zitbanken te bespeuren.
ook weinig stopplaatsen in mooie dorpen.