Gitsbergroute

© vlaanderen-fietsland.be - Luc Depoorter (Auteur)

De route beschrijft een tocht door het landelijk gebied van centraal West-Vlaanderen. Je komt langs Westrozebeke met het Vijverbos. In Staden beklim je de Stadenberg. Je fietst door het Hoogleedse gehucht De Geete en de grens met Kortemark. In Gits fiets je over de Gitsberg, de getuigeheuvel die zijn naam aan de route gaf. De terugweg brengt je langs Hooglede met zijn Duitse militaire begraafplaats.

Met dank aan Westtoer.

beoordeling: (9)
schrijf review - lees alle reviews
  • 45 km
  • Marktplein 1, 8830 Hooglede
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen fietsknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (9)

schrijf review - gegevens fietsroute

Anonieme gebruiker 03-05-2021

In Roeselare loopt het totaal verkeerd. Plots staan er bordjes met aanlooproute onderaan en draai je rondjes. De oorspronkelijke route loopt helemaal niet door Roeselare. Gelukkig zijn we van de streek en vonden we onze weg terug. Anders een heel mooie route langs landelijke wegen.

Anonieme gebruiker 07-09-2020

Gedownloade route kwam ter hoogte van de omgeving Roeselare niet meer overeen. Terug tot 1 aangeduid bord - vermelding aanlooproute? route gevolgd - centrum van Roeselare en dan dezelfde weg terug - verdere aanduiding ontbrak - gewoon op gps verder gereden (niet aangeduide route) tot Westrozebeke - daar route opnieuw aangepikt -SPIJTIG

Geert Nemegeer 19-04-2020

doe dit rondje bijna wekelijks met de koersfiets. bordjes staan overal mooi aangeduid. landelijk parcours. aanrader

Saracha Tourlouse 15-02-2020

Mij een nieuwe MTB aangeschaft en voor de eerste maal een bewegwijzerde route gereden om fiets wat te leren kennen. Het was een zeer leuke route om te rijden, alles zeer mooi aangeduid, geen enkele keer moeten twijfelen waar ik heen moest. Ik hoop dat mijn volgende route ook zo leuk zal zijn!!

Marnix De Grave 11-05-2019

spijtig dat er plots geen plakaat meer staat en je volledig de weg kwijt bent?Gaan vragen in museum van de fiets en daar weten ze ook van niks.Vind ik niet kunnen,spijtig.

Marnix De Grave 11-05-2019

Deze route is toch veranderd?vind de weg niet?

Anonieme gebruiker 02-09-2018

Gisteren de route proberen te doen. Na 15 km ontbrak al eerste bewegwijzering. Wij waren niet de enigen die aan het zoeken waren. En voor centrum moet je naar links en dan zoek je het zelf maar uit. Route erg tegengevallen. Toen knooppunten genomen en hebben wij het laatste gedeelte nog kunnen uitdoen. Wel mooie baantjes gedaan.

Anonieme gebruiker 29-04-2017

eindelijk hebben we onze racefiets van stal kunnen halen,het weer was niet zo goed maar wat hebben we een prachtig route gefietst,al de bewegwijzerde borden zijn goed zichtbaar en zeer rustige baantjes alleen jammer dat je geen drankgelegenheden op deze route tegen komt,maar toch raad ik deze route aan iedereen aan

Anonieme gebruiker 14-06-2016

heel aangename route om op te fietsen